IZBORI 2012: IZABRATI - NIKOG

Ići dole

IZBORI 2012: IZABRATI - NIKOG

Počalji  jevrem taj Čet Maj 03, 2012 11:01 am

„Obzirom da u Srbiji sve političke organizacuje imaju oblik patrijalhalne porodice na čijem čelu je uvek i doživotno „otac porodice“ (Dubravka Stojanović, istoričar)“, navešću moje viđenje „za koga da glasam“ koristeći lidere kao predstavnike tj alfa mužjake.
• Kluni (sorry George Clooney) ili Giga „Dorčolac“ (izvini Marko) nudi mi bolji život, porodični biznis i moli me da mu „dozvolim“ da dovrši započeto.
Bolji život ne želim jer me je, i bez obećanja, doveo do prosjačkog štapa. Pukao sam s porodičnim biznisom, dugujem na sve strane, a i pomirio me je sa portparolom tj malim Miloševićem bez moje saglasnosti (i bez lustracije). Tek tako. „Mir(a), mir(a), mir(a) – niko (Mira) nije kriv(a). I još mu je dao opasnu igračku u ruke – Policiju(!). A, opet ovaj, mali M, „dovukao“ gazdu iz Svetozareva i nekadašnjeg direktora PIO fonda za čije vreme je nestalo „ne zna se kol’ko“ para. Šta ovde treba da se dovrši? Valjan izraz je DOKRAJČITI (nas).
Za kraj, čovek krši Ustav (!) i kandiduje se 3. put(!). Pozivanje na odredbu Ustavnog zakona je frivolna i vređa intelekt jer objašnjava da „dete, u nekom periodu života, može biti starije od roditelja“. Jedino pitanje je zašto opozicija ne koristi ovo kršenje Ustava. Odgovor je jednostavan: opozicije nema, svi su pozicija a ova igra se zove „moše“!
• Mladić sa gitarom (lo siento Desperado), koji hoće da (po)vrati snagu i moć predsedniku kućnog saveta i da vrati zatečeno stanje 2000. gde je predsednik opštine bio sve i svja, i koji se setio, tek sada, da pdv, čiji je tvorac, treba platiti po naplati robe, i koji hoće da ujedini sever i jug (nemoguće) kako bi zajedno nastupili protiv „romantičara“,i... Šala komika. „Moša“!
• Dečko koji obećava (izvini Aleksandre) istinu, zastave, preokret,... Kada nešto „preokreneš“ npr na roštilju, dobiješ drugu stranu iste pljeskavice. Znači, samo se menja „položaj“ i sve ostaje isto, paralelno i nepromenjeno. Kunst je ponuditi zaokret. Tada se, sigurno, menja i pravac i smer. Ako tek sada treba da doznamo istinu, šta se radilo prethodne 4 godine. Možda su zaboravili?! Znači, preokreni, zavrni, zaokreni,... sve je to, funkcionalno nepismenom narodu isto. I opet – „moša“.
• Diplomac (sorry Tootsie), novi, stari, napredni, nazadni,... vuk dlaku menja,... Tu, uz najbolju volju (koja, priznajem, nije prevelika) nisam našao šta će to da se pokrene. Kako, još manje, a tajnu ću, možda, saznati ako pobede. Nedostaje mi znatiželja.
• O „malim“ ni ne razmišljam jer želim da ostanu mali i da nikad ne porastu. Ipak, ma kako bilo teško, najbezbrižniji si u detinjstvu tj dok su mali.
Šta je zaključak? Jednostavno, ovaj trenutak zahteva da glasam „ZA“ – „NIKO OD PONUĐENIH“ i sačekam „neke nove klince“ (hvala Đole).

ODLI(U)ČAN!!!
avatar
jevrem

Broj poruka : 35
Datum upisa : 28.10.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

"KAKO SAM (SMO) SISTEMATSI UNIŠTENI OD IDIOTA" (S. Šijan)

Počalji  jevrem taj Sub Maj 12, 2012 10:16 am


avatar
jevrem

Broj poruka : 35
Datum upisa : 28.10.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

"SPASA NAM NEMA, PROPASTI...

Počalji  jevrem taj Pon Maj 14, 2012 3:44 am

PRIJATELJI, NAJEBALI SMO!!!
DIPLOMAC NEMA STRUČNJAKE A GIGA IMA "ISKUSAN TIM STRUČNJAKA" (ČEGA SE, UPRAVO GROZIM affraid ). ZAKLJUČUJEM, DA SU NAS DO SADA VODILI DUNĐERI I NESTRUČNJACI IZ DILOITA, BRAVARSKIH RADIONICA I SL. VALJDA ĆE JEDINA RAZLIKA DA BUDE ŠTO ĆEMO IMATI TU PRIVILEGIJU I "ZADOVOLJSTVO" DA NAS STRUČNJACI STRUČNO NASTAVE DA JEBU I DOJEBU What a Face (DOKRAJČE).
"SPASA NAM NEMA, PROPASTI NEĆEMO". BOJIM SE DA JE OVA PAŠIĆEVA NETAČNA U DRUGOM DELU.
avatar
jevrem

Broj poruka : 35
Datum upisa : 28.10.2011

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: IZBORI 2012: IZABRATI - NIKOG

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu