Vaša 1° tema
+7
dadax71
ajov
valter
jevrem
milojka
bans
fmesaros
11 posters
Strana 12 od 15
Strana 12 od 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Vaša 1° tema
Радници Југоремедије очекују одлазак на принудни одмор
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/zrenjanin/radnici-jugoremedije-ocekuju-odlazak-na-prinudni-odmor_303365.html
Koliko znam pokret Ravnopravnost je pokret koji je pripojen sa SPDS-om na neograničeno vreme što govori da ovi momci Ljajić,Omerović,Deurić godinama piju istu vodu iz istog bunara te zato nemaju interesa da sada kvare svoje koalicione odnose.Zašto bi neko od ovih momaka odsecao granu na kojoj sedi i tako radio u korist dobroga i dobrobiti radnika kao i akcionara baš te Jugoremedije?Ko da je ovo neka smrdljiva firma koja se bavi recikliranjem ljudskog sranja pa beže od obaveze i odgovornosti da sva ta sranja nekako dekontaminiraju.Više ni sam ne znam šta je ovde pravo a šta krivo.Ko je ispravan a ko nije.Ono što sam do sada video i ono što mi razum govori jeste to da Socijademokratska partija Srbije koja se kao zalaže da su ljudi preči od velikih reči i u kojoj sam verovao da istom tom partijom upravljaju dobri ljudi još kako šuruje sa pokretom Ravnopravnost tj.Zdravkom Deurićem kao i Samostalnim sindikatom Srbije/Vojvodine a Rasimovo ne odgovaranje na pozive NSJS-a samo mi potvrđuje njegovu ne želju da participira u svemu ovome verovatno zbog onog gore grma u kome leži zeka(penpharm-luxol farmacija).Ako odlučite da pokrenete inicijativu rušenja vlasti u Jugoremediji te krenete fizički da delujete tu sam da pomognem jer nažalost, u ovoj priči diplomatija ne donosi željene rezultate!
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/zrenjanin/radnici-jugoremedije-ocekuju-odlazak-na-prinudni-odmor_303365.html
::Председник НСЈС Ранко Хрњаз изјавио је да су синдикалци разочарани јер три месеца безуспешно покушавају да ступе у контакт с министром рада и социјалне политике Расимом Љајићем, који је, како је истакао, показао да нема воље да се бави питањем Југоремедије.
Koliko znam pokret Ravnopravnost je pokret koji je pripojen sa SPDS-om na neograničeno vreme što govori da ovi momci Ljajić,Omerović,Deurić godinama piju istu vodu iz istog bunara te zato nemaju interesa da sada kvare svoje koalicione odnose.Zašto bi neko od ovih momaka odsecao granu na kojoj sedi i tako radio u korist dobroga i dobrobiti radnika kao i akcionara baš te Jugoremedije?Ko da je ovo neka smrdljiva firma koja se bavi recikliranjem ljudskog sranja pa beže od obaveze i odgovornosti da sva ta sranja nekako dekontaminiraju.Više ni sam ne znam šta je ovde pravo a šta krivo.Ko je ispravan a ko nije.Ono što sam do sada video i ono što mi razum govori jeste to da Socijademokratska partija Srbije koja se kao zalaže da su ljudi preči od velikih reči i u kojoj sam verovao da istom tom partijom upravljaju dobri ljudi još kako šuruje sa pokretom Ravnopravnost tj.Zdravkom Deurićem kao i Samostalnim sindikatom Srbije/Vojvodine a Rasimovo ne odgovaranje na pozive NSJS-a samo mi potvrđuje njegovu ne želju da participira u svemu ovome verovatno zbog onog gore grma u kome leži zeka(penpharm-luxol farmacija).Ako odlučite da pokrenete inicijativu rušenja vlasti u Jugoremediji te krenete fizički da delujete tu sam da pomognem jer nažalost, u ovoj priči diplomatija ne donosi željene rezultate!
Gost- Gost
"Око Југоремедије се увукао и приватни капитал, отворили су фирме на папиру, а рачуне градње Пен фарма плаћа Југоремедија, и то се грађевински материјал књижи на потрошни, жалосно је то. А ми не можемо да сменимо менаџмент", казао је Лаловић. Moram da pitam a sto ne moze da se smeni menadzment? Sta bi sa sudskim nalogom za zakazivanje van.skupstine? Zar nam je zaista odzvonilo???
Smilley- Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.02.2012
Smilley ::"Око Југоремедије се увукао и приватни капитал, отворили су фирме на папиру, а рачуне градње Пен фарма плаћа Југоремедија, и то се грађевински материјал књижи на потрошни, жалосно је то. А ми не можемо да сменимо менаџмент", казао је Лаловић. Moram da pitam a sto ne moze da se smeni menadzment? Sta bi sa sudskim nalogom za zakazivanje van.skupstine? Zar nam je zaista odzvonilo???
Biće,biće.....znamo da su svi nestrpljivi,ali neke stvari stvarno ne mogu da se urade na brzinu.Ako bude sve po planu sutra bi trebalo da dobijemo formiran dokument za zakazivanje..
bans- Broj poruka : 71
Datum upisa : 19.10.2011
bans ::Smilley ::"Око Југоремедије се увукао и приватни капитал, отворили су фирме на папиру, а рачуне градње Пен фарма плаћа Југоремедија, и то се грађевински материјал књижи на потрошни, жалосно је то. А ми не можемо да сменимо менаџмент", казао је Лаловић. Moram da pitam a sto ne moze da se smeni menadzment? Sta bi sa sudskim nalogom za zakazivanje van.skupstine? Zar nam je zaista odzvonilo???
Biće,biće.....znamo da su svi nestrpljivi,ali neke stvari stvarno ne mogu da se urade na brzinu.Ako bude sve po planu sutra bi trebalo da dobijemo formiran dokument za zakazivanje..
Da li bi ste bili ljubazni da nam postavite taj dokument na ovom forumu ili nekako da nam ga pružite u uvid kako bi smo mi korisnici foruma mogli da proverimo koliko je taj dokument kvalitetno izrađen?Zahtev za sazivanje vanredne skupštine akcionara Jugoremedije bi trebao da bude dostupan svima nama koji želimo promene u ovoj firmi.Pružite ljudima mogućnost da ga online preuzmu te isti popune i pošalju Udruženju akcionara Jugoremedija AD III.Ne zaboravite da zahtev mora biti datiran,potpisan od strane svih akcionara koji ga podnose i mora da sadrži predlog Dnevnog reda kao i podatke za identifikovanje tih akcionara,o broju akcija koje svaki od njih poseduje,o cilju ili ciljevima zbog kojih se Skupština saziva itd.
Gost- Gost
Zaista se nadam da ce to biti uskoro,jer ovako smo nagrabusili...
A sta dalje? mislim kad dokument bude gotov kakvi su dalji koraci i koliko se jos ceka do zakazivanja?ili i tu Majstor ima prostora za manevar pa nemora da zakaze skupstinu odmah...
Nebitan ::bans ::Smilley ::"Око Југоремедије се увукао и приватни капитал, отворили су фирме на папиру, а рачуне градње Пен фарма плаћа Југоремедија, и то се грађевински материјал књижи на потрошни, жалосно је то. А ми не можемо да сменимо менаџмент", казао је Лаловић. Moram da pitam a sto ne moze da se smeni menadzment? Sta bi sa sudskim nalogom za zakazivanje van.skupstine? Zar nam je zaista odzvonilo???
Da li bi ste bili ljubazni da nam postavite taj dokument na ovom forumu ili nekako da nam ga pružite u uvid kako bi smo mi korisnici foruma mogli da proverimo koliko je taj dokument kvalitetno izrađen?Zahtev za sazivanje vanredne skupštine akcionara Jugoremedije bi trebao da bude dostupan svima nama koji želimo promene u ovoj firmi.Pružite ljudima mogućnost da ga online preuzmu te isti popune i pošalju Udruženju akcionara Jugoremedija AD III.Ne zaboravite da zahtev mora biti datiran,potpisan od strane svih akcionara koji ga podnose i mora da sadrži predlog Dnevnog reda kao i podatke za identifikovanje tih akcionara,o broju akcija koje svaki od njih poseduje,o cilju ili ciljevima zbog kojih se Skupština saziva itd.
Otiđite u Udruženje,ako ste član udruženja,daće Vam ga na uvid i na licu mesta sve odradite ako smatrate da treba...nema potrebe da ga objavljujemo ovde na forumu,jer ima i ovde onih koji nisu dobronamerni..
Zamolio bih @ smaillija da ne prenosi na belexu sta se pise na nasem forumu!!!
zar je to bitno? nisam znao da je to zabranjeno...niti sam to uradio iz lose namere!
uostalom bilo ko od njih moze posetiti vas forum i isto procitati...zar ne?
Nas su uglavnom sve banovali na onom forumu,šta god da napišemo na onom forumu oni ili izbrišu ili prete ili banuju.Nisam rekao da je zabranjeno,već sam te zamolio...I mogu da dodu pa nek pročitaju,pa šta misliš zašto sam ja banovan bio,zato što sam objavio ova dva linka od naših foruma.Privatnim porukama naravno nemogu ništa jer mi je zabranjeno,pa dragi moj,ako hoćeš da pomogneš,ti lepo privatnom porukom izvesti o ovom našem forumu,ovde nema one bahatosti...
Osuda nasilja nije dovoljna reakcija na pokušaj ubistva Roberta Faija, jer je nasilje ovde samo posledica besomučne kampanje koja se skoro dve godine neprekidno vodi protiv čelnih ljudi „Jugoremedije“, „Penfarma“ i Udruženja „Ravnopravnost” – kaže se u saopštenju „Pokreta za slobodu” povodom ovog vandalizma i dodaje: - Iza ove kampanje stoji grupacija okupljena oko udruženja „Jugoremedija 3“, a koju čine nezadovoljni mali akcionari, štrajkbrejkerski sindikat „Nezavisnost“ (svojevremeno ga je u fabrici osnovao Jovica Stefanović - Nini), eksponenti preduzeća „Delta farm“ koja je nedavno na berzi kupila 730 akcija „Jugoremedije”.
pazi molim te ovo!? dokle idu njihove lazi???jugoremedija III stoji iza pokusaja ubistva faija??? ma daj...
- Pošto su sudovi utvrdili da je Jovica Stefanović - Nini prevario i državu i akcionare i oduzeli mu vlasništvo u „Jugoremediji”, Stefanovićev sindikat više ne može da se zalaže za gazdu (kao što su to radili 2006. godine kada su ispred Vlade Srbije organizovali demonstracije protiv svojih kolega), već pokušava da novim lažima ubedi javnost da sadašnja uprava nije ništa bolja od Stefanovićeve – ističe „Pokret za slobodu“.
naravno da sadasnja uprava nije nista bolja...naprotiv jos je gora...
U ovom trenutku, ispred pogona Pen farma nalazi se desetak automobila, kamion i viljuškari tako da je iznošenje mašina u punom jeku, istih onih za koje je Udruženje u više navrata saopštavalo različitim relevantnim institucijama, od Opštine do Republike da predstavljaju neotudjivo vlasništvo malih akcionara.Ova neskrivena uzurpacija privatnog vlasništva koja do sada nije naišla na konkretan odgovor od strane nadležnih Institucija, propraćena krajnje bahatim ponašanjem od strane Upravnog odbora koji je prenebregao zahteve preko 13,5% potpisnika inicijative za sazivanje Skupštine, pred akcionara postavlja nužan zahtev obracanja sudskim instancama države Srbije.Akcionari se moraju ubrzo sastati, i odlučiti o načinu nastavka borbe za zaštitu svog vlasništva i radnih mesta. U ovoj novoj fazi, angažovanje ozbiljnog pravnog tima postaje nezaobilazno, naravno to i košta i upravo zato skup akcionara mora doneti odluku o daljim aktivnostima.Do danas, stanje na računu Udruženja je nula, sto znači da od momenta osnivanja do danas, nije uplacen ni jedan jedini dinar(tek toliko da objasnimo i onom zainteresovanom liku sa Belexa-a, čiji je TATO tražio finansijski izveštaj, a isti taj Tato i čedo Tatovo nisu se udostojili čak ni da upitaju postoji li potreba za pomoći ma koje vrste, uključujući i finansijsku?)
valter- Broj poruka : 111
Datum upisa : 31.10.2011
PRAVNIK SPECIJALISTA
Privatizacija C MARKETA je tako perfidno urađena, da bi tvorcima ovog nedela i sam AL KAPONE čestitao.C MARKET je bio privatizovan 1992 godine,ali to nikoga nije interesovalo,jer su na njega oko bacili moćnici u Srbiji, koji su bili jači i od države.(autor teksta Stojanić R.)
Zajednički imenioc za C MARKET i Jugoremediju je Branko Pavlović(čitaj stručnjak na delu). Već je poznata stvar ,tamo gde on posreduje stvari se dešavaju po istom scenariju gde su akcionari oštećeni a radnici ostaju bez posla!
Zajednički imenioc za C MARKET i Jugoremediju je Branko Pavlović(čitaj stručnjak na delu). Već je poznata stvar ,tamo gde on posreduje stvari se dešavaju po istom scenariju gde su akcionari oštećeni a radnici ostaju bez posla!
Poslednji izmenio fmesaros dana Sre Mar 28, 2012 7:17 am, izmenjeno ukupno 1 puta
smoki- Broj poruka : 17
Datum upisa : 16.11.2011
Profesionallcu...
Ulazio si na naš forum i imaš čoveče loše namere..Tendenciozno si puštao muziku titanika i tvoje znanje u informatici koristiš za veoma loše stvari.Idi tamo na Belex pa se leči i nemoj da se javljaš umesto Valtera.Ako želiš da pomogneš ,ovo nije način.Rušiš ugled članova udruženja.Još jedan ovakav način i Admin će ti zabraniti ulaz.A ako ćeš da otkrivaš identitete članova foruma,odgovori mi ,gde ti vidiš u tome dobre namere?
Modd
Modd
PROFESIONALAC-SERGEJ-NEBITAN ITD:
Već česta promena imena govori o tvom identitetu! Kada su te svi sa belexa pljuvali, ja sam te štitio a sada si dokazao da si bezvredan, kako se usuđuješ da se javljaš u ime VALTERA, dokazuješ svoje znanje u informatici za NEPRINCIPIJELNE KOMPROMISE SA SVOJOM SAVEŠĆU. Po ovome do sada ,nisi ništa bolji od Eurića i nebi me začudilo da si u dilu( objava mojih podataka naravno sa spiska akcionara. Podlost ti je neograničena!
Adminisatrator
Adminisatrator
Strana 12 od 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Strana 12 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|